Na Suzan en Freek: ook Regi en Kristel zijn in alle stilte getrouwd

231204regiinstagram
Er hing afgelopen weekend een hele hoop liefde in de lucht. Niet alleen stapte het Nederlandse muzikale duo Suzan en Freek zaterdag in het huwelijksbootje, ook Regi en zijn verloofde Kristel deden dat bij ons in het grootste geheim.
Op zaterdag 2 december hebben Regi Penxten (47) en zijn verloofde Kristel Hubeny (35) elkaar in alle stilte hun jawoord gegeven in de Limburghal in Genk. Dat weet Het Laatste Nieuws. “Kristel schitterde in een ivoorkleurige jurk met lange mouwen en een streepje bloot, gecombineerd met blauwe fluwelen korte laarsjes, terwijl manlief Regi een pak in dezelfde blauwe tint droeg”, schrijft de krant. Regi’s rechterhand Lester Williams en z’n vaste begeleider Peter Van Eyck waren zijn officiële getuigen.
Regi en Kristel waren sinds april verloofd. Hoewel het koppel afgelopen weekend in het grootste geheim wilde trouwen, kwamen toch heel wat fans opdagen. Maar hun bescheiden huwelijk neemt niet weg dat de Limburgse dj er iets groots van wil maken. De voorbereidingen van de bruiloft, de ceremonie en het huwelijksfeest zijn binnenkort exclusief te zien in de docureeks ‘Regi en Kristel’ op VTM2. Volgens verschillende bronnen zou het feest begin volgend jaar plaatsvinden in Zuid-Afrika. En dat wordt er ongetwijfeld een om u tegen te zeggen.