Na 'The Voice'-overwinning kondigt Louise groot nieuws aan: "Geluk kan niet op" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na 'The Voice'-overwinning kondigt Louise groot nieuws aan: "Geluk kan niet op"

Na 'The Voice'-overwinning kondigt Louise groot nieuws aan: "Geluk kan niet op"

Tweede keer, goede keer. Dat geldt althans voor Louise Goedefroy. Zij moest ‘The Voice van Vlaanderen’ vorig jaar voor de Knockouts nog verlaten door haar dubbele kaakbreuk, maar schopte het dit jaar wel tot de finale. Meer nog, ze mocht zich zelfs tot grote winnares kronen.

Vrijdagavond konden we nog zien hoe de 24-jarige Louise de pannen van het dak zong in de grote ‘The Voice’-finale én hoe ze met de overwinning ging lopen. Het leven lacht haar toe, want ook op privévlak heeft ze niet te klagen. Ze mag vorig jaar dan wel haar kaak gebroken hebben, ze heeft er alvast één iets positiefs aan overgehouden: haar vriend Gil.

“Het was de hel. Al heb ik in die periode toch mijn vriend leren kennen. Gil heeft me heel goed bijgestaan tijdens m’n revalidatie”, moet ze toegeven in TV-Familie. Binnenkort gaat het koppeltje zelfs al samenwonen. “Voorlopig wonen we nog bij z’n ouders tot ons huis gebouwd is, maar we kijken enorm uit naar die volgende grote stap in onze relatie.” Inderdaad, de vólgende grote stap. “We zijn ook al verloofd. Dus ja, mijn geluk kan niet op”, klinkt ze smoorverliefd.

Louise ging bovendien niet alleen met die felbegeerde titel naar huis, maar ook met 25.000 euro. Maar wat moet iemand met zo’n smak geld? “Gemakkelijk antwoord”, denkt de winnares erover in HLN Showbits. “Ik steek het in mijn huis. Wij zijn volop aan het bouwen, dat geld is direct”, lacht ze. De overwinning komt duidelijk op het juiste moment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws