Na uitstellen van theatertournee: Els De Schepper krijgt opnieuw slecht nieuws van dokter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na uitstellen van theatertournee: Els De Schepper krijgt opnieuw slecht nieuws van dokter

Na uitstellen van theatertournee: Els De Schepper krijgt opnieuw slecht nieuws van dokter

Deze maand zou Els De Schepper normaal gezien haar gloednieuwe voorstelling ‘Wat doe ik hier?’ aftrappen, maar daar stak haar gezondheid helaas een stokje voor. De actrice moest haar theatervoorstelling noodgewongen volledig annuleren. Maar nu krijgt ze opnieuw slecht nieuws van haar dokter.

In een emotionele video op haar socials liet Els De Schepper vorige maand nog weten dat ze op doktersbevel een tijdje moest thuisblijven, om te herstellen en revalideren. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. “Er dook een fysiek probleem op, dat geneesbaar is maar waar hersteltijd voor nodig is”, vertelt de cabaretière in Het Laatste Nieuws. “De details hou ik liever privé”, besluit ze.

Door haar ernstige gezondheidsproblemen moest Els haar nieuwe theatershow ‘Wat doe ik hier’ helaas wel noodgedwongen annuleren. “Volgens mijn arts moet ik nog minstens acht maanden revalideren”, onthult de actrice. “Vandaar de beslissing om de première en de meer dan 30 voorstellingen met een jaar uit te stellen. Jammer, maar het is wat het is”, haalt ze haar schouders op.

Veel gedoe

Alle tickets blijven geldig, maar krijgen binnenkort een nieuwe speeldatum.Dat zorgt organisatorisch voor veel gedoe, waar ik me gelukkig niet veel van moet aantrekken, want dat zou ik er nu even niet bij kunnen hebben”, vervolgt Els. Maar deze beslissing valt haar wel bijzonder zwaar. “Emotioneel was het uitstel zeer moeilijk, want ik doe niets liever dan op een podium staan en mijn verhaal vertellen. Dat kan nu even niet”, zegt ze neergeslagen. Maar de cabaretière geeft zich niet gewonnen. “Over een jaar sta ik er weer”, klinkt het strijdvaardig.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws