Na veel geruchten: Karen Damen klapt eindelijk uit de biecht over K3-reünie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na veel geruchten: Karen Damen klapt eindelijk uit de biecht over K3-reünie

Na veel geruchten: Karen Damen klapt eindelijk uit de biecht over K3-reünie

Fans speculeren al langer over een mogelijke comeback van de originele K3-formatie, maar zit die er ook echt aan te komen? Karen Damen praat daar nu openhartig over in een nieuw interview.

In mei 2016 traden Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman voor het laatst op als K3. Daarna gaven ze de fakkel door aan Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer. Eind 2021 werd Klaasje dan weer vervangen door Julia Boschman. Dit jaar wordt het 25-jarig bestaan van de groep gevierd.

Dat is volgens de oudste fans de ideale gelegenheid om de oude K3 nog eens op het podium te zien schitteren. Die speculeren er dan ook op los. “Ik heb dat gehoord, ja”, vertelt Karen nu aan Dag Allemaal. Ook Hanne, Marthe en Julia zouden de oude formatie graag verwelkomen in hun show. “Goed om te weten”, zegt ze al lachend.

“Och, we hebben altijd gezegd dat we dat ooit gingen doen, best voor ons tachtigste”, verklapt Karen. “Maar gaan we het beeld dat de fans in hun hoofd hebben, dan niet onderuithalen? Ik wil niet dat de mensen na drie liedjes zeggen: ‘Oei, ze zijn oud geworden’”, bedenkt ze zich. Toch geeft ze toe dat twee of drie liedjes wel zou moeten kunnen. “Kort maar krachtig. Ik zal eens met de twee andere bellen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws