Na vele geruchten: maakt Linda Mertens van Milk Inc. dan toch grote comeback?

21092022LINDAMERTENSPHOTONEWS
2023 zou zomaar eens het jaar van Linda Mertens' grote comeback kunnen worden. De zangeres stond eind vorig jaar al op verschillende festivalpodia in Spanje en Engeland, maar ook de fans hier hopen vurig op de terugkeer van de Milk Inc.-leadzangeres.
Het eerste wat ons doet vermoeden dat Linda Mertens misschien een comeback zal maken, zijn de grote Sportpaleisconcerten van Regi in oktober. Of berust de naam van de shows, ‘The Return’, op puur toeval? De Limburgse dj houdt de lippen stevig op elkaar, maar blijft wel erg mysterieus. In Dag Allemaal liet hij eerder wel al weten dat hij een comeback van Milk Inc. zeker zag zitten als Linda er ook klaar voor was.
Onder andere daarom gaan heel wat mensen ervan uit dat Linda binnenkort ook in ‘The Masked Singer’ zit en zo weer helemaal op de kaart gezet wordt. Speurders kijken daarvoor vooral naar het pak van Foxy Lady. Volgens haar beschrijving zit ze in ieder geval “meestal goed verstopt op haar onderduikadres”. En laat Linda nu net vijf jaar uit de spotlights verdwenen zijn.
Maar nog meer hints lijken dat vermoeden te bevestigen. “Nadat ik op dit podium klaar ben, zien jullie duizend sterren”, gaat Foxy Lady’s tekstje verder. Een verwijzing naar ‘Duizend Sterren’, een hit van… niemand minder dan Regi? Maar ook het haar, het speldje, de diepe decolleté en de lichaamstaal van de vos typeren Linda volgens haar fans.
Is Linda Mertens Foxy Lady in ‘The Masked Singer’? Bron: VTM