Na vreselijke diagnose: Christophe uit 'Blind Getrouwd' in het ziekenhuis beland Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na vreselijke diagnose: Christophe uit 'Blind Getrouwd' in het ziekenhuis beland

Na vreselijke diagnose: Christophe uit 'Blind Getrouwd' in het ziekenhuis beland

In 2020 stapte Christophe Ramont in ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje met Nick Laenen. Na hun mislukte huwelijk kwam bijna twee jaar geleden de donderslag bij heldere hemel voor de ex-deelnemer. Hij kreeg van zijn dokter te horen dat hij hiv heeft. Nu is hij opgenomen in het ziekenhuis.

Eind 2022 organiseerde Christophe Ramont - samen met medekandidaten uit verschillende seizoenen van ‘Blind Getrouwd’ - voor Wereldaidsdag een groots gala-evenement én fundraiser voor hiv-onderzoek in Gent. Het is namelijk een virus waar hij zelf mee leeft. Dar maakte hij twee jaar geleden op Wereldaidsdag bekend.

“Neen, ik heb geen aids. Maar dit voorjaar kreeg ik wel de diagnose dat ik hiv-positief ben”, vertelde Christophe toen bij Qmusic. Met de juiste behandeling kan de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer gelukkig een perfect normaal bestaan leiden. “Gelukkig is hiv niet langer een doodsvonnis”, haalde hij opgelucht adem. Toch is hij nu in het ziekenhuis beland.

“Geen zorgen, dit is een gepland bezoek in het kader van hiv-onderzoek”, stelt Christophe meteen iedereen gerust op Instagram. “Om na te gaan waar het ‘restvirus’ hiv zich bevindt eens je in de fase niet-detecteerbaar zit, neem ik deel aan een onderzoek bij UZ Gent. De eerste verzameling werd gedaan net na de diagnose en dit is de tweede verzamelronde”, vervolgt hij. Maar alles is duidelijk in orde. “Alles goed verlopen, de wetenschap gelukkig en ik heb heerlijk geslapen”, lacht de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer.

Bron: Instagram Stories

Na vreselijke diagnose: Christophe uit 'Blind Getrouwd' in het ziekenhuis beland

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws