Na ziekenhuisopname van haar papa: Kim Van Oncen kondigt heuglijk nieuws aan met haar partner Niels

230625nielsdejonckkimvanonceninstagram
Kim Van Oncen is al een tijdje niet meer te horen op Radio2. Haar vader ligt namelijk in het ziekenhuis. Maar nu heeft de radiopresentatrice toch ook heuglijk nieuws te melden op haar Instagramverhaal.
"Het is hier ondertussen een weekje stil alsook op de radio en dat zal de komende tijd misschien nog even het geval zijn", schreef Kim Van Oncen onlangs op haar Instagramverhaal. "Mijn papa ligt sinds vorige week in het ziekenhuis en daarom leg ik momenteel de focus op mijn familie. Verdere details wensen we momenteel niet te delen."
"Elke dag een liveshow presenteren van 3 uur lang op Radio2 is prachtig, en het is een voorrecht jullie positief wakker te mogen maken, maar jullie verdienen 100% van mijn energie en positiviteit. Die kan ik momenteel niet geven", klonk het verder.

Mijlpaal

Maar nu heeft de radiopresentatrice toch ook een reden tot vieren. Kim Van Oncen is namelijk exact 11 jaar samen met haar partner Niels De Jonck, met wie ze ook drie kindjes heeft: zoontje Jack, dochtertje Stella en sterrenkindje Pippa. "11 jaar WIJ vandaag", schrijft ze op haar Instagramverhaal bij een kiekje van hun tweetjes.
<br>
Instagram Stories (@kimvanoncen)