Na zijn kersverse relatie kondigt Jani Kazaltzis opnieuw heuglijk nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zijn kersverse relatie kondigt Jani Kazaltzis opnieuw heuglijk nieuws aan

Na zijn kersverse relatie kondigt Jani Kazaltzis opnieuw heuglijk nieuws aan

2022 kan niet beter eindigen voor Jani Kazaltzis. De stylist heeft opnieuw de liefde gevonden en iedereen mag het geweten hebben. Hij maakte het heuglijke nieuws zelf bekend in ‘Vrede op aarde’ op Eén.

Jani Kazaltzis kondigde woensdagavond in ‘Vrede op aarde’ aan dat hij opnieuw smoorverliefd is. “Mijn hoogtepunt ... Ik ben van ‘t straat”, klonk het. “Amai, ik word zenuwachtig. Ik ben precies 16 jaar. Ja, ik heb een vriendje.” Het gaat om Jens Fissers, een 33-jarige Antwerpse influencer. 2023 lacht Jani toe.

Maar ook op het vlak van zijn carrière gaat het hem voor de wind. ‘Viva la Feta’, het programma van Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham, pronkt ergens bovenaan in de lijst van beste tv-programma’s van 2022, samengesteld door Het Laatste Nieuws. “Jani en Otto-Jan bleken tot ieders verbazing het meest complementaire presentatieduo van ‘t jaar”, schrijft de krant.

“Hun chaotische pogingen om bekende Vlamingen te entertainen op het Griekse eiland Sifnos, waren zonder twijfel de meest spontane tv van 2022. Nieuwswaardige tv bovendien, want het #MeToo-verhaal van Marlène de Wouters haalde alle voorpagina’s”, gaat de krant verder. Intussen is ook het tweede seizoen - met enkele verrassende gasten - ingeblikt. Het belooft opnieuw prachtige televisie op te leveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws