Net na Sportpaleis-aankondiging: Camille Dhont heeft opnieuw fantastisch nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Net na Sportpaleis-aankondiging: Camille Dhont heeft opnieuw fantastisch nieuws

Net na Sportpaleis-aankondiging: Camille Dhont heeft opnieuw fantastisch nieuws

Camille Dhont is één van de populairste artiesten van het moment en dat heeft ze zopas nog maar eens bewezen. In 2024 zal ze niet één maar wel twee keer het Antwerpse Sportpaleis vullen. Nu heeft ze opnieuw leuk nieuws voor de fans en daar verklapt ze zelf al wat meer over.

“Binnen exact 365 dagen sta ik in het Sportpaleis”, klonk het vorige week op haar Instagrampagina. De popzangeres kon het zelf amper geloven dat ze dit nieuws mocht verkondigen. Vorig jaar stond ze al zes keer in de Lotto Arena, maar in 2024 staat ze dus in de grotere zaal ernaast. "Met een gloednieuwe show, nieuwe liedjes, nieuwe acts en véél magie. Ik kan niet wachten om dit met jullie te mogen beleven", aldus Camille.

De interesse in dit nieuwe concert bleek heel groot te zijn, want intussen is er ook al een tweede show aangekondigd. Zo zal ze op 4 mei 2024 om 14u én 18u optreden in de Antwerpse concertzaal. In de tussentijd is Camille ook volop aan nieuwe muziek aan het werken en daar licht ze nu ook al een tipje van de sluier over op. "Videoclip opnames van mijn nieuwe zomersingle zitten erop! Na Na Na", verklapt ze.

Enthousiasme

Dat vinden haar fans natuurlijk geweldig nieuws. "Ik kan niet wachten", "Zo benieuwd", "Excited", "Doe je goed" en "Zal sowieso weer fantastisch zijn zoals altijd", klinkt het onder meer in de comments. Daarnaast hebben ze ook iets te zeggen over haar nieuwe foto. "Zo mooi", "Girl crush", "OMG, je straalt", "Beauty", "Wauw", "Superleuke outfit", "Een echte prinses", "Hoe mooi kan je zijn" en "Look at you stunner", reageren ze nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws