Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' lucht hart over ernstige gezondheidsproblemen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' lucht hart over ernstige gezondheidsproblemen

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' lucht hart over ernstige gezondheidsproblemen

Nick Laenen heeft zijn jaar goed ingezet. Onlangs vond hij nog opnieuw de liefde - zijn huwelijk met Christophe in ‘Blind Getrouwd’ draaide op een sisser uit - waarmee hij al een eigen stekje kocht. De toekomst ziet er rooskleurig uit, al was dat bijna niet het geval.

Waar 2023 niet beter kon beginnen, eindigde 2022 voor Nick Laenen in mineur. Op het einde van het jaar werd de steward in Liberia getroffen door een ernstige malariabesmetting, waartegen hij wekenlang gevochten heeft. De ‘Blind Getrouwd’-deelnemer moest afrekenen met de meest gevaarlijke variant. “Door het oog van de naald gekropen”, schreef hij toen op Instagram.

Nu heeft de realityster gelukkig een positievere bril opgezet. “Ik begon het jaar heel goed. Ik leef nog, waar ik enorm dankbaar voor ben”, bedenkt Nick zich in Het Laatste Nieuws. “Op dit moment kan het niet beter.” Een groot contrast met enkele maanden geleden. “Ik heb geluk dat ik een gezond - en jong, want 41 valt volgens mij nog in die categorie - persoon ben”, zegt hij dankbaar.

“Een maand lang zag ik daar serieus van af”, vertelt hij openhartig. “Maar ondertussen merk ik er niets meer van en is het volledig uit mijn lichaam. Alsof er nooit iets gebeurd is”, haalt hij opgelucht adem. Brute pech dus, want de steward vliegt al meer dan twaalf jaar richting Afrika. “Het was de eerste keer in al die jaren dat ik besmet raakte. Alsof ik een slecht lotje had getrokken”, aldus Nick.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws