Niels Albert en zijn vrouw Valeska hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Wauw, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Albert en zijn vrouw Valeska hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Wauw, proficiat!"

Niels Albert en zijn vrouw Valeska hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Wauw, proficiat!"

Niels Albert vormt al jaren een koppel met Valeska Van den Broecke. Nu hebben de voormalige veldrijder en zijn vrouw ook zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Niels Albert en zijn vrouw Valeska stapten in de zomer van 2022 in het huwelijksbootje. Samen hebben ze ook een dochtertje, Alexine. Zij mag deze zomer al zes kaarsjes uitblazen. Maar het koppel heeft nu al een reden tot vieren.

Op 5 februari was Niels Albert namelijk jarig. Valeska zette haar wederhelft dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Gefeliciteerd met je 38e verjaardag schat! Bedankt voor de fantastische jaren samen. Je bent een absolute topper en ik ben megafier op jou!", schrijft ze bij een filmpje met allerlei beelden van de afgelopen jaren.

Felicitaties 

Niels krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Wauw, proficiat!", "Gefeliciteerd!" en "Geniet ervan!", klinkt het onder meer in de reacties.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws