Niels Destadsbader keert terug naar z'n roots en gaat opnieuw acteren: "Superblij dat ik dit mag doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader keert terug naar z'n roots en gaat opnieuw acteren: "Superblij dat ik dit mag doen"

Niels Destadsbader keert terug naar z'n roots en gaat opnieuw acteren: "Superblij dat ik dit mag doen"

Het is al meer dan vier jaar geleden dat Niels Destadsbader nog eens een grote acteerrol beethad. Maar daar komt nu verandering in. Zo zal Niels te zien zijn in de nieuwe versie van de spektakelmusical '14-18'.

Volgend jaar pakt Studio 100 uit met een nieuwe versie van hun eerste, grote spektakelmusical '14-18'. Studio 100 koos daarbij opnieuw voor Jelle Cleymans en Jonas Van Geel als Jan en Fons. Maar ook Niels Destadsbader heeft een rol beet in de musical.

Hij zal namelijk de rol van Albert vertolken. Inmiddels is het al van 2019 geleden, toen hij meedeed aan de vierde 'F.C. De Kampioenen'-film, dat we Niels nog eens aan het werk konden zien in een grote productie. Niels is dan ook erg blij met de kans die hij krijgt.

Trots

Zo werkte hij in het verleden al vaker samen met Studio 100. "Bij Studio 100 is veel begonnen. Ik heb hier mijn eerste grote kans gekregen om tv te mogen maken bij ‘Amika’, later nog bij ‘K3 zoekt K3'. Ik ben superblij en trots om hierin te mogen stappen", aldus Niels in een reactie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws