Niels Destadsbader krijgt er hard van langs van collega's: "Dat zegt genoeg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader krijgt er hard van langs van collega's: "Dat zegt genoeg"

Niels Destadsbader krijgt er hard van langs van collega's: "Dat zegt genoeg"

Niels Destadsbader krijgt het de laatste tijd hard te verduren. Niet alleen werd hij op sociale media het doelwit van bikkelharde kritiek, ook in de mediasector krijgt de zanger en presentator harde commentaren te slikken.

Niels Destadsbader is vanavond de laatste gast van Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham in ‘Viva la feta’ op Play4. Ook de sympathieke West-Vlaamse zanger laat in enkele intieme gesprek diep in zijn ziel kijken. Hij betreurt onder andere hoe een bepaalde pers hem steeds opnieuw in een slecht daglicht plaatst. “Ik denk aan Studio Brussel, Humo, Knack, De Morgen… Die mogen mij gewoon niet goed vinden”, klinkt het bij Niels.

“Mensen denken vaak dat ik altijd zelfzeker ben. Maar dit creëert juist zo’n onzekerheid bij mezelf, waardoor ik constant bezig ben met wat anderen van mij vinden”, vertelt de zanger openhartig. Het gaat onder andere over hoe het commerciële circuit heel vaak scheef bekeken wordt. Niels kijkt ook naar Otto-Jan Ham. “Ik denk dat jij ‘Viva la feta’ tien jaar geleden nooit gedaan zou hebben. Hetzelfde met Siska Schoeters bij ‘Zomerhit’.”

Weinig respect

Soms gaat het zelfs heel ver. “Ik heb nog nooit iets slecht gezegd over een collega”, zegt Niels met de hand op het hart. Het omgekeerde kan helaas niet gezegd worden. “Ooit heeft een collega over mij gezegd: het idee dat ik met Niels Destadsbader op een podium moet staan, ik pak nu al een pilletje tegen het overgeven. Het feit dat ik niet meer weet wie het is, zegt genoeg”, klinkt het. Dat getuigt volgens Niels van weinig respect. “Geef mij niet dat gevoel, ik zal u dat ook nooit geven”, besluit de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws