Nog geen 5 maanden na geboorte van tweede kindje: radiostem Nasrien Cnops kondigt opnieuw groot nieuws aan

230701nasriencnopsguntherinstagram
Door de komst van hun tweede dochtertje Tove eind juni kon het jaar voor Nasrien Cnops en haar vriend Gunther sowieso al niet meer stuk. Toch doet de radiopresentatrice daar nu nog een schepje bovenop.
Nasrien Cnops gaat trouwen! De radiostem was het zat om op een aanzoek van haar vriend Gunther te wachten, dus besloot ze het heft in eigen handen te nemen. “Zo’n drietal keer per week kreeg Gunther de vraag wanneer hij me ten huwelijk zal vragen. Na een verbouwing en twee nagezanten, wordt dat toch wel tijd?”, lacht Nasrien in de aankondiging op Instagram. “Al vrij snel werd zijn antwoord een grijsgedraaid routinenummer: dat ‘ik dat als zelfstandige, onafhankelijke vrouw perfect zelf kan doen.’”
Say no more, dan vraagt ze het wel zelf. Op Instagram deelt Nasrien meteen enkele beelden van het bijzondere moment. Gunter dacht dat hij poseerde voor een foto, tot Nasrien plots op één knie ging. “Het was de verrassing van zijn leven. Na een oprechte ‘Meende gij dees?’, was ‘Ja, uiteraard!’ het antwoord.”

Zo snel mogelijk

Eigenlijk wilde Nasrien haar toekomstige op zijn verjaardag, op 30 september, ten huwelijk vragen, maar dat plan viel in het water toen het koppel met Tove naar het ziekenhuis moest. Op Ibiza kreeg de radiostem vorige maand een tweede kans. En nu ze officieel verloofd zijn, willen Nasrien en Gunther er geen gras meer over laten groeien. “Nu ik het gevraagd heb, wil Gunter zo snel mogelijk trouwen”, vertelt de presentatrice in Het Laatste Nieuws.