"Nog niet eerder over gepraat": Pommelien Thijs openhartig over stoornis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Nog niet eerder over gepraat": Pommelien Thijs openhartig over stoornis

"Nog niet eerder over gepraat": Pommelien Thijs openhartig over stoornis

Pommelien Thijs vertelt in een nieuw interview met Knack Focus niet alleen meer over haar succesvolle carrière, maar ook over haar privéleven. Zo praat de zangeres voor het eerst openlijk over een recente diagnose, want de zangeres heeft namelijk ontdekt dat ze ADHD heeft.

Pommelien Thijs geeft in een gesprek met Knack Focus toe dat ze recent te horen heeft gekregen dat ze ADHD heeft. "Al heb ik daar nog niet eerder over gepraat", verklapt het '#LikeMe'-gezicht. "Omdat je nogal snel tot spokeperson gebombardeerd kan worden. Zoals dat met 'Ongewoon' plots ook het geval was", bedenkt ze zich. In de videoclip van dat nummer kwam ze uit de kast en ineens merkte ze op dat haar seksualiteit een ding werd.

"Plots was ik een lgtbqi+-woordvoerder of zo? Terwijl ik echt niet het woordvoerderstype ben. Ook niet voor wie met ADHD kampt", klinkt het. Daarnaast is ze zelf ook nog aan het ontdekken wat die ADHD-diagnose juist voor haar betekent. "Die is vrij nieuw", verklapt ze. Toch had haar omgeving al wel langer door dat er iets aan de hand was. "En toen ik alleen ging wonen en de structuur van het ouderlijke huis plots wegviel, werd alles zeer snel duidelijk", zegt Pommelien al lachend.

Inzicht

Zo gebeurde het vaak dat ze 's avonds laat thuis kwam en dan pas besefte dat ze amper gegeten of gedronken had. "Ik ben blij dat we het nu kunnen benoemen", zegt ze opgelucht. "Het zorgt ervoor dat ik soms iets minder hard ben voor mezelf en dat vrienden en familie bepaalde karaktertrekken beter kunnen plaatsen. Mijn vergeetachtigheid bijvoorbeeld", aldus Pommelien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws