"Nooit zien aankomen": Nuria uit 'Blind Getrouwd' deelt somber nieuws over Stijn Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Nooit zien aankomen": Nuria uit 'Blind Getrouwd' deelt somber nieuws over Stijn

"Nooit zien aankomen": Nuria uit 'Blind Getrouwd' deelt somber nieuws over Stijn

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn één van de succesverhalen uit ‘Blind Getrouwd’. De tortelduifjes zijn inmiddels zeven jaar getrouwd en hebben twee schatten van kinderen op de wereld gezet. Nu heeft koppel bovendien iets bijzonders te vieren. Al heeft Stijn er vooral een dubbel gevoel bij.

De ‘Blind Getrouwd’-deelnemer is onlangs verjaard. Leuk zou je denken, maar Stijn dacht er duidelijk anders over. Hij mocht vorige week 45 kaarsjes uitblazen. “Nooit gedacht dat hij het zo moeilijk ging hebben om 45 jaar te worden”, schrijft Nuria nu op Instagram. Daarom besloot ze haar wederhelft eens goed te verwennen. “Hij werd in de watten gelegd met heel veel zoentjes en knuffels van ons allemaal.”

Bovendien pent Stijns echtgenote nog een prachtige boodschap voor hem neer. “Lieverd, jij bent de beste echtgenoot die ik me ooit kon wensen”, bedenkt Nuria zich. “Een toffe vent, met het hart op de juiste plaats, een voorbeeldpapa, een vent die iedereen als maat moet hebben. I love you”, sluit ze af.

In de fleur van zijn leven

Gelukkig kunnen ook Nuria’s volgers hem met de juiste woorden een hart onder de riem steken. “Gelukkige verjaardag”, “Proficiat met je 45 lentes”, “Elke leeftijd heeft zijn charmes”, “Ook net 45 geworden, een topeditie” en “Je bent in de fleur van je leven, Stijn”, schrijven ze in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws