Nostalgie-presentatrice Leen Demaré klapt uit de biecht over haar liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nostalgie-presentatrice Leen Demaré klapt uit de biecht over haar liefdesleven

Nostalgie-presentatrice Leen Demaré klapt uit de biecht over haar liefdesleven

Leen Demaré heeft al enkele mislukte relaties achter de rug. Sindsdien gaat ze al een tijdje als single door het leven, maar is er intussen al een nieuwe man in het leven van de radiopresentatrice? In een nieuw interview zegt ze zelf waar het op staat.

Veel mensen zullen Leen Demaré vooral kennen als radiopresentatrice. Vroeger was ze onder andere te horen op radiozenders Donna en Joe, nu presenteert ze het avondprogramma 'Lena Lena' op Nostalgie. Eerder sprak Leen al eens openhartig over haar privéleven. Zo brak ze met de papa van haar dochter Kato, daarna volgde nog een lange relatie en toen ze 45 was trouwde ze nog.

Helaas bleef ook dat sprookje niet duren. "Naar die rechtbank gaan en scheiden, dat vond ik echt verschrikkelijk", zei Leen zo'n drie jaar geleden al in een interview met Het Laatste Nieusws. Toen gaf ze ook nog toe dat ze perfect gelukkig is als single. Dat bevestigt ze nog maar eens in een gesprek met Primo, want ze heeft de ware nog niet gevonden. "Ik ben heel graag alleen", onderstreept de presentatrice.

Introvert

Leen beschrijft ook dat ze een introvert persoon is. "Je hebt extraverte personen die energie krijgen van tussen anderen te zijn, bij mij is dat net andersom", legt ze uit. "Ik praat veel met mensen, ik heb mensen rondom mij en ik bén graag bij anderen. Maar ik ben eigenlijk zeer moe als ik een hele dag bij mensen geweest ben", klinkt het. Zo laadt ze zichzelf vooral op door alleen thuis te zijn. "Ja, ik ben een loner. Noem me gerust een lonesome cowboy, dat zeg ik ook gewoon van mezelf", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws