Nuria uit 'Blind Getrouwd' betovert met prachtige beelden van zoontjes: "Cute!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nuria uit 'Blind Getrouwd' betovert met prachtige beelden van zoontjes: "Cute!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' betovert met prachtige beelden van zoontjes: "Cute!"

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke hebben samen met hun twee zoontjes een pretpark bezocht. Op haar Instagrampagina deelt mama Nuria een schattig filmpje van dit tripje.

Nuria Gilizintinova nam deel aan het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke en de twee zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Meer dan zeven jaar na hun deelname hebben ze ook al twee kindjes samen, namelijk Victor en Théodore.

Het gezinnetje is vorige maand naar de Efteling geweest en daar deelt mama Nuria nu enkele wondermooie beelden van. Zo krijgen we de twee enthousiaste zoontjes in de auto te zien onderweg naar het pretpark. Vervolgens laat Nuria de twee ook nog op de terugweg zien, moe maar voldaan. Eindigen doet ze met enkele beelden van de slapende kindjes.

In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers. “Zo schattig”, “Oh die lieve stemmetjes en zo’n mooie toffe gastjes”, “Ze zijn er graag bij”, “Zo leuk”, “Geweldig”, “Zo schattig”, “Oh die rode kaakjes”, “Magisch” en “Wat een mooie jongens hebben jullie”, schrijven ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws