Olga Leyers en haar verloofde Giancarlo hebben heel wat te vieren: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Olga Leyers en haar verloofde Giancarlo hebben heel wat te vieren: "Proficiat!"

Olga Leyers en haar verloofde Giancarlo hebben heel wat te vieren: "Proficiat!"

Kort nadat het nieuws naar buiten kwam dat Ella Leyers en Rik Verheye zich na drie maanden al verloofd hadden, maakte Olga Leyers bekend dat ook haar vriend voor haar op de knie was gegaan. Maar ook vandaag is er reden tot feest bij de Leyers-clan.

Na de verrassende verloving van Ella en Rik raakte eind november bekend dat de huwelijksklokken binnenkort ook een tweede keer zullen luiden in de Leyers-familie. Ook Olga werd door haar achttien jaar oudere vriend Giancarlo Angeletti ten huwelijk gevraagd. De tortelduifjes zijn intussen al meer dan drie jaar samen.

Het huwelijk laat nog even op zich wachten, maar vandaag mag de feestdecoratie voor een andere reden bovengehaald worden. Giancarlo viert namelijk zijn verjaardag. Speciaal voor zijn grote dag zet Olga haar toekomstige stevig in de bloemetjes op Instagram. “Happy birthday, stijlvolle Waterman van me”, schrijft ze bij enkele leuke kiekjes van hun tweetjes.

“Dikke proficiat”, “Gelukkige verjaardag” en “Happy one, mister Angeletti”, wensen Olga’s volgers het feestvarken toe. “Wat een schone man” en “Leuke foto’s van jullie”, merken sommigen van hen nog op. Ook schoonbroer Rik Verheye laat een hartje achter in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws