Ontzettend droevig nieuws voor zangeres en actrice Pommelien Thijs Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ontzettend droevig nieuws voor zangeres en actrice Pommelien Thijs

Ontzettend droevig nieuws voor zangeres en actrice Pommelien Thijs

Op 23 maart 2024 overleed Paula, de overgrootmoeder van de 22-jarige zangeres Pommelien Thijs, op 102-jarige leeftijd. Het nieuws werd bekendgemaakt door fotografe en tv-maakster Lieve Blancquaert, die Paula eerder had geportretteerd in 'Het laatste portret' op VRT 1.

Paula laat een grote familie achter, met 5 kinderen, 17 kleinkinderen en 35 achterkleinkinderen, waarvan Pommelien er één is. De band tussen Pommelien en haar overgrootmoeder was bijzonder hecht. Vorig jaar schonk Pommelien haar Zomerhit-trofee aan Paula, zoals ze had beloofd.

Paula was een fervente supporter van Pommelien, volgde haar optredens in #Likeme en deelde haar liefde voor zelfontworpen kledij. Tijdens het maken van het portret met Blancquaert gaf Paula aan klaar te zijn om afscheid te nemen, na het overlijden van haar echtgenoot aan dementie twintig jaar eerder. Pommelien zelf verloor een jaar geleden haar oma, wat haar tocht in 'De expeditie: Groenland' extra betekenis gaf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws