Ontzettend pijnlijk voor Blanka Vlasic: 'Ruben Van Gucht woont al samen met haar'

240327rubenvanguchtphotonews
Dag Allemaal komt met een nieuw verhaal over het liefdesleven van Ruben Van Gucht. Hij zou intussen samenwonen met Charlotte Van Looy (31), producer en schrijfster. Dat terwijl hij getrouwd is met Blanka Vlasic en een zoontje heeft met haar.
Terwijl zijn echtgenote Blanka Vlašić (40) en hun zoontje Mondo (1,5) in Kroatië het moeten stellen met een bezoekje af en toe, bereiken ons berichten dat de Sporza-casanova in België zo goed als samenwoont met Charlotte Van Looy (31)", schrijft Dag Allemaal.
De geruchten dat er meer aan de hand is tussen Ruben en Charlotte zijn hardnekkig. De ex van Adriaan Van den Hoof reisde met Ruben en Jan Bakelants mee naar Kansas City. Bakelants reed er de Unbound Gravel-wedstrijd. 

Meer aan de hand

"Net als vorig jaar reisde Charlotte mee met het gezelschap", aldus Dag Allemaal. "Met weliswaar één groot verschil: deze keer plaatste Charlotte een innige foto van haar en Ruben op haar sociale media. Daarmee lijkt het gedaan te zijn met hun online discretie."
De twee zijn vaak in elkaars gezelschap. Volgens Dag Allemaal is er meer aan de hand. "Het doet steeds meer de vraag rijzen: is dit nog wel een gewone vriendschap? Zeker nu ons opvallend veel mails bereiken van lezers die laten weten dat Ruben en Charlotte in zijn woonplaats Bornem echt geen verstoppertje meer spelen. Ze wandelen er hand in hand over straat, Charlotte zou omzeggens bij Ruben ingetrokken zijn", luidt het.