"Onze relatie was verboden": Marijn Devalck uit 'F.C. Kampioenen' onthult plots groot geheim Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Onze relatie was verboden": Marijn Devalck uit 'F.C. Kampioenen' onthult plots groot geheim

"Onze relatie was verboden": Marijn Devalck uit 'F.C. Kampioenen' onthult plots groot geheim

In tegenstelling tot zijn personage Balthasar Boma in 'F.C. De Kampioenen', is Marijn Devalck (72) al jarenlang gelukkig met zijn partner Ilse (64). Volgend jaar zijn ze zelfs 40 jaar samen. Toch ging de start van hun relatie niet over rozen. Dat vertellen ze in een dubbelinterview in Primo.

"Ik heb Ilse leren kennen toen Theater Arena, waarbij ik destijds speelde, overgenomen werd door het Ballet van Vlaanderen. Zij was ballerina. Op een kennismakingsavond klikte het meteen tussen ons. Op 20 oktober 1985 was dat", vertelt Marijn Devalck over zijn eerste ontmoeting met zijn grote liefde.

"Het was echte liefde tussen ons", aldus de acteur. Al begon hun relatie tumultueus. "Onze beginperiode was avontuurlijk, want onze relatie was eigenlijk verboden", onthult Marijn. "Maar we genoten natuurlijk van die verboden vrucht." Zo was Marijn nog getrouwd met zijn ex-vrouw Nicole.

Huwelijk kapot

"Dat heb ik Ilse direct gezegd. Zij was weduwe. Haar man was gestorven aan darmkanker", vertelt Marijn. Na een paar maanden biechtte hij zijn affaire op aan zijn vrouw. "Ilse en ik zagen elkaar elke dag tijdens het werk, maar we wilden ook 's avonds samen zijn", legt hij uit. "Ik voelde dat we bij elkaar hoorden, maar ik kampte toch ook met een schuldgevoel", reageert Ilse in het weekblad. "Omdat zijn huwelijk door mij kapot zou gaan. Maar ik voelde dat Marijn bij mij wilde zijn." En bijna veertig jaar later vormen de twee nog steeds een gelukkig koppel.

Populair

Laatste nieuws