Ook Jacky Lafon onthult hoeveel ze verdiende bij 'Familie': "Geschrokken van loon Lynn Van den Broeck" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ook Jacky Lafon onthult hoeveel ze verdiende bij 'Familie': "Geschrokken van loon Lynn Van den Broeck"

Ook Jacky Lafon onthult hoeveel ze verdiende bij 'Familie': "Geschrokken van loon Lynn Van den Broeck"

Actrice Lynn Van den Broeck onthulde maandag in 'De Tafel van Gert' hoeveel ze maandelijks verdient bij 'Thuis'. En dat blijkt een pak meer te zijn dan wat Jacky Lafon ooit kreeg bij 'Familie'. Dat vertelt ze in Het Nieuwsblad.

"Ik ben zelfstandige en ik factureer ongeveer 3.500 euro per maand. Da’s een brutobedrag, waar nog belastingen op betaald moeten worden", onthulde Lynn Van den Broeck bij 'De Tafel van Gert'. "Ik werk ongeveer 7 à 8 draaidagen per maand voor 'Thuis', dus dan gaat het ongeveer om 500 euro per draaidag."

"Toen ik dat hoorde, ben ik toch geschrokken", reageert Jacky Lafon in Het Nieuwsblad. "Zo veel heb ik nooit gehad bij 'Familie'", aldus de 77-jarige actrice. Zo kreeg Jacky Lafon een nettoloon van 1.600 euro. "Maar ik mocht wel ook altijd mijn optredens nog doen", vervolgt ze.

Pensioen

"Daarmee heb ik dat altijd wel goed kunnen aanvullen. Al heb ik nooit meer dan 1.200 euro gevraagd voor mijn optredens." Toch is ze enorm dankbaar voor haar rol als zatte Rita in 'Familie'. "Het is dankzij hen dat ik een pensioen heb. Wij waren eerst allemaal zelfstandigen, maar toen de bediendencontracten kwamen, was ik daar meteen vragende partij voor." Binnenkort keert Jacky ook even terug naar de soap. "Het is maar voor heel even", vertelde ze daar al eerder over.

Populair

Laatste nieuws