"Ooooh": Bazart-gitarist Simon Nuytten en pasgeboren zoontje doen harten smelten

221013SIMONNUYTTENINSTAGRAM
In maart werd het leven van Simon Nuytten in één klap een pak rijker. De gitarist van Bazart is namelijk voor de eerste keer papa geworden. Nu pronkt de muzikant met zijn pasgeboren zoontje op sociale media, en zijn volgers vallen als een blok voor zijn kleine spruit.
In oktober kondigde Simon Nuytten aan dat zijn vriendin, Hannan, in blijde verwachting was van hun eerste kindje samen. “Een kindje van de beste en mooiste mama is komende”, liet de Bazart-gitarist weten op Instagram met een echo van de kleine spruit. Op 21 maart was het eindelijk zover: de kersverse ouders mochten hun zoontje, Emir, in de armen sluiten.
Nu pronkt de muzikant met zijn zoon op Instagram. “In goede en in slechte dagen”, schrijft Simon vertederd bij een reeks prachtige foto’s met zijn pasgeboren zoontje. Zijn volgers vallen één voor één in zwijm voor de kleine Emir. Aan “ooooh”'s en hartjes geen gebrek in de reacties! Ook Bazart-zanger Mathieu Terryn is helemaal verliefd.
Simon Nuytten is intussen al ruim twee jaar samen met zijn vriendin, Hannan. Daarvoor had de Bazart-gitarist een tijdlang een relatie met Olga Leyers.