Opnieuw enorme tegenslag voor meisjes van K3: “Gert Verhulst kon er niet mee lachen” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw enorme tegenslag voor meisjes van K3: “Gert Verhulst kon er niet mee lachen”

Opnieuw enorme tegenslag voor meisjes van K3: “Gert Verhulst kon er niet mee lachen”

Het gaat hard voor de meisjes van K3. Na hun passage in ‘Liefde voor Muziek’, die duidelijk in de smaak gevallen is, hebben ze opnieuw een succesvolle zomersingle, ‘Fata Morgana’, uitgebracht. Toch moeten Hanne, Marthe en Julia opnieuw een tegenslag slikken.

Er is namelijk ook een keerzijde aan hun succes. Hoewel K3 nog steeds razend populair is, worden hun liedjes amper gedraaid op de radiozenders. Jammer, vinden Hanne, Marthe en Julia. “Omdat het van K3 komt, vragen ze zich misschien af: hoort dat wel op de radio?”, denkt Hanne luidop na in HLN Showbits. Maar een echte verklaring heeft ze niet. “Misschien komt het nog”, zegt de zangeres hoopvol.

En dan is er nog Zomerhit, de trofee die de meidengroep dit jaar wél probeert binnen te halen met ‘Fata Morgana’. Klaar om revanche te nemen dus, want vorig jaar werden ze niet eens genomineerd met hun nochtans erg succesvolle oorwurm ‘Mango Mango’. “Daar is wat fuss rond ontstaan, al kwam dat niet van óns. Maar Gert Verhulst en onze entourage waren niet zo blij dat 'Mango Mango' niet genomineerd was”, reageert Hanne nu in Dag Allemaal.

Niet het belangrijkste

“'Allez, hoe kan dat nu?', vroeg Gert verbaasd. Zeker omdat onze clip ruim 2 miljoen views haalde, en mensen het een leuk nummer vonden”, klinkt het bij het roodharige K3’tje. “Als we dit jaar genomineerd worden, zou dat heel leuk zijn”, denkt Marthe er ook over. “Maar dat is niet de insteek als wij een single uitbrengen”, onderstreept ze. “Het belangrijkste voor ons is dat iedereen enthousiast meedoet, en dat wij het zelf een leuk nummer vinden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws