Opnieuw erg harde klap voor Ann Van den Broeck die strijdt tegen borstkanker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw erg harde klap voor Ann Van den Broeck die strijdt tegen borstkanker

Opnieuw erg harde klap voor Ann Van den Broeck die strijdt tegen borstkanker

Ann Van den Broeck gaat momenteel door een moeilijke periode, want een jaar geleden kreeg ze te horen dat ze borstkanker heeft. Ze is ondertussen aan de betere hand, maar nu heeft ze weer slecht nieuws.

Ann Van den Broeck was sinds kort aan het repeteren voor de theatershow ‘Winterrevue’, maar die repetities blijken toch te zwaar te zijn voor haar. Daarom heeft de actrice een moeilijke knoop moeten doorhakken en heeft ze besloten om toch af te haken. “Mijn lijf kan dat echt gewoon nog niet aan”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws.

“Ik heb pas drie weken geleden mijn laatste zware chemo gehad en ik voel gewoon aan alles dat ik nog niet klaar ben om fulltime te repeteren”, legt Ann uit. Eigenlijk wist ze dat vorige week ook al, want ze is zeer vermoeid. Na de repetities kroop ze meteen haar bed in. “Die repetitieperiode komt gewoon te vroeg”, aldus Ann.

Daarom heeft ze besloten om naar haar lichaam te luisteren en meer te rusten. Ondertussen is het ook al bekend wie Ann zal vervangen in 'Winterrevue', namelijk Ianthe Tavernier. "Ianthe is top, ik ben echt fan van haar. Zij is van alle markten thuis en ze is een werkpaard”, besluit Ann.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws