Opvallend: dit denkt de partner van Tanja Dexters écht over haar OnlyFans-pagina Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opvallend: dit denkt de partner van Tanja Dexters écht over haar OnlyFans-pagina

Opvallend: dit denkt de partner van Tanja Dexters écht over haar OnlyFans-pagina

Tanja Dexters is intussen drie maanden actief op OnlyFans. Op dat platform deelt de ex-Miss België erotische beelden en daar verdient ze goed haar brood mee. Maar wat vindt haar vriend Michaël daar juist van? Dat verklapt ze zelf in een nieuw interview.

Eerder dit jaar kondigde Tanja Dexters plots aan dat ze ging starten met OnlyFans. "Ik zei altijd: 'Als het fotowerk niet meer naar mij komt, dan ga ik het zelf doen.' Dus ik maak mijn fotowerk nu zelf en ik verkoop het op mijn OnlyFans-pagina", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Toch gaat ze niet volledig naakt. "Ik blijf binnen mijn vakje. En mijn hokje zegt: foto's zoals je altijd hebt gedaan. En daar blijft het bij", klinkt het.

Niet alleen Tanja is blij dat ze deze nieuwe uitdaging is aangegaan. Zo verklapt ze dat ook haar partner heel enthousiast is over haar carrièreswitch. "Die moedigt mij aan", geeft ze eerlijk toe. "Als dat maar geld opbrengt", zegt hij vaak. "Dat zijn zakenmannen. Die zien daar de centen van in", legt ze uit. Toch is niet alleen het financiële aspect belangrijk. "En natuurlijk ook, hij voelt dat ik mij daar goed bij voel dat ik terug fotowerk doe", voegt ze er nog aan toe.

Bedrag

Toch steekt Tanja het niet onder stoelen of banken dat OnlyFans goed verdient. "Ik denk dat ik de eerste vijf weken rond de 17.000 dollar binnen had. Zonder de commissie die er afgaat", verklapt ze. Nu, zo'n drie maanden na de start, is het aantal abonnees wat gezakt. "Maar ik denk dat ik nu aan een constante zit van 500 euro per week, netto", aldus de ex-Miss België.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws