Otto-Jan Ham moet afscheid nemen van dierbare: "Ging ineens heel snel achteruit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Otto-Jan Ham moet afscheid nemen van dierbare: "Ging ineens heel snel achteruit"

Otto-Jan Ham moet afscheid nemen van dierbare: "Ging ineens heel snel achteruit"

Het zijn droevige tijden voor Otto-Jan Ham. Onlangs moest de ‘Viva la feta’-presentator afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter, Julia. De hond is 13 jaar geworden. In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' vertelt hij een aangrijpend verhaal over haar laatste momenten.

Nog niet zo lang geleden moesten Otto-Jan Ham en zijn gezin afscheid nemen van hun trouwste vriend. Na 13 jaar trouw is hun boxer, Julia, helaas overleden. “Wat al uitzonderlijk is, want boxers worden normaal tussen de 8 en de 12 jaar”, vertelt de presentator in de podcast. “Het ging al een paar maanden minder, dus ik wist wel dat het niet lang meer zou duren.”

“Maar ineens is het toch heel snel gegaan en dan is dat toch heel aangrijpend. 13 jaar is wel een tijdperk natuurlijk”, bedenkt Otto-Jan Ham zich. “Ik weet dat het een hond is en dat de natuur en het leven zo in elkaar zitten, maar op dat moment zelf was het heel moeilijk. Dat waren akelige dagen.”

Moment afgewacht

Julia is gestorven in de paasvakantie. Otto-Jan zat toen midden in de opnames van ‘De Campus Cup’ en zijn vriendin was met de kinderen op vakantie. “En de dag dat zij vetrokken zijn, ging de hond plots pijlsnel achteruit. Dus ik vermoed dat ze gewoon gewacht heeft tot het huis zo goed als leeg was om zichzelf te laten gaan”, beseft de presentator. “Ik heb meteen een afspraak gemaakt met de dierenarts om haar te laten inslapen.” Veel sterkte!

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws