'Over de oceaan'-deelnemer Gert Verheyen heeft droevig nieuws over zijn relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Over de oceaan'-deelnemer Gert Verheyen heeft droevig nieuws over zijn relatie

'Over de oceaan'-deelnemer Gert Verheyen heeft droevig nieuws over zijn relatie

Maandagavond ging het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’ van start op Play4. Zes nieuwe BV’s gaan de uitdaging van hun leven aan en begeven zich drie weken op een zeilboot op zee. Ex-profvoetballer en voetbalanalist Gert Verheyen is daar één van.

Aan boord van de Polygala maakte Gert een wel heel bijzondere belofte. Streamz-kijkers hebben het vast wel gezien, Play4-kijkers ontdekken het binnenkort: in het logboek stond op een dag plots ‘Gert wil Ines ten huwelijk vragen.’ Helaas moet de voetbalanalist nu toegeven dat hij zijn belofte niet gehouden heeft.

“In zo’n emotionele bui begin je voornemens te maken. Ik moet eerlijk zeggen: daar is niets van terechtgekomen”, biecht Gert op in Dag Allemaal. “Als je eenmaal terug thuis bent, pik je je normale leven snel weer op. Na ’n week ben je je zweverige fase wel voorbij.” Mocht Ines bij aankomst op de kade gestaan hebben, was het waarschijnlijk anders gelopen.

“Dan had ik haar direct ten huwelijk gevraagd. Maar ja, als je twee dagen tijd hebt om te bekomen, is die hoogdringendheid weg”, klinkt het. Of zijn vriendin niet te teleurgesteld zal zijn als ze hem op tv over een aanzoek hoort praten? “Goh, een beetje misschien. Maar da’s niet erg. Wij hebben dat soort relatie”, lacht Gert ten slotte.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws