Pas verloofde Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ overladen met felicitaties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pas verloofde Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ overladen met felicitaties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt

Pas verloofde Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ overladen met felicitaties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt

Emi, die twee jaar geleden haar hart verloor aan Kim in ‘Boer zkt Vrouw’, leeft op een roze wolk. Begin augustus ging de aardappelboer nog voor haar op één knie. Maar amper een maand na hun verloving heeft Emi alweer iets bijzonders te vieren.

Twee jaar geleden is het tijdens ‘Boer zkt Vrouw’ allemaal begonnen voor Emi en Kim. En kijk nu: de twee wonen al een jaar samen op de boerderij van Kim én zijn sinds kort ook verloofd. “Ik ben nog nooit zo zeker van iets geweest. Honderd keer ja! The beginning of forever”, kondigde Emi het nieuws begin augustus aan op Instagram. Ook het thema kindjes is al ter sprake gekomen. “Maar Emi en ik willen eerst nog genieten van elkaar”, zei de boer onlangs in Dag Allemaal.

Er valt voor de tortelduifjes dus heel wat te vieren de laatste tijd. Dat was vorige week niet anders. Emi mocht namelijk 25 kaarsjes uitblazen en deed dat in het gezelschap van haar favoriete persoon. “Verjaardagsetentje met het beste gezelschap”, schrijft ze bij enkele mooie kiekjes van haar speciale avond.

De gelukwensen bleven niet lang uit. “Happy birthday”, “Proficiat”, “Gefeliciteerd, liefste” en “Maak er een prachtige dag van”, wensten Emi’s volgers haar toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws