Paul Michiels (75) geeft pikante details prijs over z’n seksleven: "Ik ben nog steeds een potente vent, hoor"

231110paulmichielstinekephotonews
Paul Michiels is al 28 jaar gelukkig samen met zijn 28 jaar jongere vrouw Tineke. Maar of van dat leeftijdsverschil veel te merken is, zeker nu de zanger 75 is, vertelt hij graag zelf.
Maar liefst 28 jaar is Paul Michiels samen met zijn grote liefde Tineke. “Ik vergelijk dat met naar de winkel gaan. Ik zie genoeg mooie vrouwen rondlopen, maar ik kies bewust wat ik wil. Elke dag opnieuw voor Tineke zoals ik 28 jaar geleden deed”, zegt de zanger in Het Laatste Nieuws. De twee zijn al even lang samen als hun leeftijdsverschil bedraagt. Tineke moest nog 19 worden en was studente regie, Paul was 47 en erg begeerd na zijn doorbraak met Soulsister toen ze elkaar leerden kennen. “‘Dat blijft nooit duren met zo’n jonge vlam’, zeiden ze.”
Maar de tortelduifjes bewezen het tegendeel. Het leeftijdsverschil heeft Paul en Tineke nooit parten gespeeld, toen niet en nu niet. “Ik ben nog steeds een potente vent”, beaamt de 75-jarige zanger. “Mijn energie is nu zelfs beter gedoseerd dan vijftig jaar geleden”, klinkt het zelfs. “Op seks staat geen norm, dat werkt niet met een tikkas. Maar verder ga ik niet in detail treden”, grijnst Paul.

Wilde jaren

De zanger noemt z’n echtgenote dan ook niet voor niets “zijn verslaving”. “Tineke heeft op alle vlakken rust gebracht. Had ik mijn hart destijds niet gevolgd, zat ik vandaag nog in mijn wilde jaren en was ik zeker niet wie ik nu ben”, bedenkt Paul zich.