Pauline De Vos eerlijk over haar relatie met Junior Planckaert: "Dat blijft moeilijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pauline De Vos eerlijk over haar relatie met Junior Planckaert: "Dat blijft moeilijk"

Pauline De Vos eerlijk over haar relatie met Junior Planckaert: "Dat blijft moeilijk"

Junior Planckaert en Pauline De Vos zijn intussen al ruim twee jaar samen. In Het Nieuwsblad vertelt Pauline nu openhartig over hun relatie.

Vorig jaar deden er nog geruchten de ronde dat Junior en Pauline geen koppel meer zouden vormen. Maar ondanks dat de twee niet vaak samen foto's posten op Intagram, zijn ze wel degelijk nog steeds erg gelukkig met elkaar.

"We zijn allebei actief op sociale media, maar delen daar vooral ons eigen leven. Misschien hebben we die geruchten zo wat gevoed", vertelt Pauline daarover in Het Nieuwsblad. Al is er wel nog altijd één ding waar ze het moeilijk mee heeft.

Samenwonen in de Ardennen

"Als we elkaar willen zien, moeten we vaak twee uur rijden. Dat blijft wel moeilijk", geeft Pauline toe. Maar daar komt binnenkort misschien verandering in. "Na twee jaar relatie denk je al eens aan samenwonen. Daar zijn we wel over bezig. Ik ben zelf een fan van de Ardennen. Dat was ik al, nu nog meer. De rust die daar is, dat is echt zot. Ik vermoed wel dat het daar zal zijn", aldus Pauline.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws