Pauline De Vos is eerlijk en spreekt klare taal over vriend Junior Planckaert Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pauline De Vos is eerlijk en spreekt klare taal over vriend Junior Planckaert

Pauline De Vos is eerlijk en spreekt klare taal over vriend Junior Planckaert

Pauline De Vos en Junior Planckaert zijn intussen al meer dan één jaar samen. Pauline kan het goed vinden met de Planckaerts, maar wat denkt haar familie over Junior? Dat verklapt ze nu zelf.

Pauline De Vos en Junior Planckaert hebben elkaar leren kennen in het televisieprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Uiteindelijk koos de jongste zoon van Eddy Planckaert voor Pauline en sindsdien zijn de twee dolgelukkig. Vorige maand vierden ze zelfs nog dat ze al één jaar samen zijn.

Ook de familie van Junior komt goed overeen met Pauline. Dat lieten de Planckaerts namelijk al verschillende keren weten. Maar hoe is de band tussen Junior en de familie van zijn vriendin? Dat verklapt Pauline nu tijdens een vragenrondje op haar Instagramverhaal. “Kan Junior even goed overweg met jouw familie als jij met zijn familie?”, vraagt een nieuwsgierige volger zich af.

Pauline geeft meteen een duidelijk antwoord. “Zeker”, klinkt het kort en bondig. “De helft van mijn familie is ook Franstalig, dus ze zijn heel blij dat ze tegen hem kunnen praten”, legt ze uit. “Ook mij mama spreekt enkel Frans, dus is wel leuk dat ze samen wat kunnen kletsen”, besluit ze. Dat zit dus wel snor!

Pauline De Vos is eerlijk en spreekt klare taal over vriend Junior Planckaert

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws