Pauline Slangen neemt geen blad voor de mond over Regi: "Hij gedraagt zich als een echte puber" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pauline Slangen neemt geen blad voor de mond over Regi: "Hij gedraagt zich als een echte puber"

Pauline Slangen neemt geen blad voor de mond over Regi: "Hij gedraagt zich als een echte puber"

In september 2021 schoot Pauline Slangens zangcarrière uit de startblokken. Haar bekendheid heeft ze natuurlijk volledig te danken aan Regi Penxten. In Het Laatste Nieuws vertelt de jonge zangeres nu bloedeerlijk over de samenwerking met haar mentor.

Het is al bijna twee jaar geleden dat Pauline Slangen zich tot winnares van de ‘Regi Academy’ mocht kronen. Intussen is de 21-jarige zangeres niet meer uit de muziekwereld weg te denken. Ze is Regi dan ook ontzettend dankbaar voor de rol die hij in haar carrière heeft gespeeld. “Zonder hem stond ik niet waar ik nu sta”, bedenkt Pauline zich in Het Laatste Nieuws.

De samenwerking verloopt na die twee jaar bovendien nog steeds op wieltjes. “Regi is echt een toffe, lieve en zorgzame kerel. Ook al is hij 47, hij is nog jong van geest”, denkt de zangeres erover. “Soms gedraagt hij zich zelfs als een puber”, lacht ze. De twee kunnen het duidelijk goed met elkaar vinden, maar er moet ook gewerkt worden. “In de muziekstudio kan hij wel streng zijn, hij is perfectionistisch. Naar mijn gevoel zing ik altijd op dezelfde manier, maar Regi hoort telkens iets anders.”

Huwelijk

Pauline heeft duidelijk veel aan hem. Ze zal dan ook op de eerste rij zitten om Regi begin 2024 in het huwelijksbootje te zien stappen met zijn vriendin Kristel. Of ze op de bruiloft ook zal zingen voor haar mentor? “Ik ben nog niet gevraagd, maar misschien kan het wel op de party”, knipoogt ze. “Ik ben in ieder geval uitgenodigd.”

Populair

Laatste nieuws