Pedro Elias heeft slecht nieuws over gezondheid: "Hoe moet ik hiermee leven?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pedro Elias heeft slecht nieuws over gezondheid: "Hoe moet ik hiermee leven?"

Pedro Elias heeft slecht nieuws over gezondheid: "Hoe moet ik hiermee leven?"

Pedro Elias keert over een goede week terug naar het scherm met een gloednieuw programma. Maar echt goed nieuws is dat niet voor hem. We zullen we hem zien zoals we hem nog nooit eerder hebben gezien. Van de altijd goedlachse Pedro blijft maar weinig over.

Pedro Elias lijdt namelijk aan hypochondrie. Dat wil zeggen dat hij constant bang is om ernstig ziek te worden. De presentator liet zich twee jaar geleden door meerdere artsen van kop tot teen onderzoeken voor de podcast ‘Topdokters Patiënt Pedro’. Daaruit bleek dat hij kerngezond was. Toch namen zijn angsten al snel weer de bovenhand.

Pedro neemt het heft nu in eigen handen. Vanaf maandag 12 december kunnen we het gloednieuwe Play4-programma ‘Patiënt Pedro’ meepikken. Daarin probeert de presentator van onder andere ‘De Container Cup’ komaf te maken met zijn heersende angsten. “Hoe maak ik mijn leven terug leefbaar?” is de vraag die hij zich stelt.

Pedro werd anderhalf jaar lang gevolgd door Damiaan Denys, diensthoofd van de afdeling psychiatrie in het EUMC in Amsterdam. Hij helpt Pedro op weg naar een beter leven met minder schrik. De presentator ontmoet lotgenoten, vertelt openlijk over zijn angsten en gevoelens en neemt de kijker zelfs mee tijdens zijn therapiesessies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws