Pesterijen van de Meilandjes hebben ernstige gevolgen voor ex-huisvriendin Caroline: "Serieus in de problemen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pesterijen van de Meilandjes hebben ernstige gevolgen voor ex-huisvriendin Caroline: "Serieus in de problemen"

Pesterijen van de Meilandjes hebben ernstige gevolgen voor ex-huisvriendin Caroline: "Serieus in de problemen"

Binnenkort komt Caroline van Eeden, de verbannen ex-huisvriendin van de Meilandjes, met haar boek ‘Nagejaagd’ op de markt, een reactie op de vele pestrijen van Martien Meiland en zijn gezin. Daarin komen heel wat schokkende verhalen aan het licht.

In het boek van Caroline van Eeden wordt de Nederlandse familie volledig door het slijk gehaald. De biografie staat vol schandalen over Martien Meiland en zijn gezin. Want ook zij hebben Caroline eerder al hard aangepakt in hun boeken. Zo bestempelden ze hun voormalige huisvriendin als ‘op geld belust’ omdat ze na haar ontslag ene compensatie vroeg voor haar aandeel in ‘Chateau Meiland’.

Een voorbeeld van de vele pesterijen. Zo vertelde Erica Meiland ook ooit in een interview dat ze geen contact meer had met Caroline en ze enkel wist dat hun voormalige huisvriendin in een huurhuis woonde dat ze ook nog eens onderverhuurde ook. “Daar klopte niets van, maar ze is er wel stevig door in de problemen gekomen bij de mutualiteit”, weet Valérie Lempereur, auteur van Carolines boek, te vertellen in Dag Allemaal.

Wrak

“Caroline besloot om klacht in te dienen tegen Erica, maar daar voelde ze zich toch niet goed bij. Ze wou gewoon haar verhaal doen. En ik moest het gaan schrijven”, aldus Lempereur. “Caroline bleef bellen, en elk gesprek eindigde in tranen. Die vrouw was een wrak. Ik kreeg mededogen met haar.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws