Peter Van Asbroeck geeft het eerlijk toe: "Aan dat programma had ik beter nooit meegedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Peter Van Asbroeck geeft het eerlijk toe: "Aan dat programma had ik beter nooit meegedaan"

Peter Van Asbroeck geeft het eerlijk toe: "Aan dat programma had ik beter nooit meegedaan"

Peter Van Asbroeck (61) maakte onlangs zijn grote comeback op tv. Zo is hij momenteel te zien in de telenovelle 'Milo'. In een openhartig interview in Story vertelt hij nu ook dat hij soms de verkeerde keuzes gemaakt heeft op televisievlak.

Na maar liefst 11 jaar mediastilte is Peter Van Asbroeck opnieuw te bewonderen op televisie. Toch hadden we de acteur ook al eerder kunnen zien op de buis. Dat onthult Van Asbroeck in Story.

"Voor realityprogramma's hebben ze me af en toe nog gebeld", vertelt de acteur. "Vorig jaar nog voor 'Special Forces', maar zo'n survivalprogramma zie ik toch niet zitten. Ik wil er geen rugletsel voor riskeren. En ik weet hoe dat marcheert, reality-tv", benadrukt hij. Zo heeft hij spijt van bepaalde programma's waaraan hij deelgenomen heeft.

Vernederd

"Achteraf bekeken had ik beter niet meegedaan aan 'Dancing with the Stars'. Zulke programma's worden zo hard gestuurd door een redactie die verhaallijnen uitstippelt", aldus Van Asbroeck. "Om mijn exit voor te bereiden werd ik plots in een vakje geduwd: Peter is moe. En dat werd dan zo uitgespeeld op tv. Als acteur kan ik zo'n rolletje wel invullen, maar spitsroeden lopen en vernederd worden in je prestatie, dat is niet zo leuk. Eens de vijftig gepasseerd, ben je dat spelletje wel ontgroeid."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws