Peter Van de Veire overladen met felicitaties nadat hij heuglijk nieuws deelt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Peter Van de Veire overladen met felicitaties nadat hij heuglijk nieuws deelt

Peter Van de Veire overladen met felicitaties nadat hij heuglijk nieuws deelt

Het was op vrijdag 1 december groot feest bij Radio2. Radiopresentator Peter Van de Veire was namelijk jarig.

Peter Van de Veire mocht op vrijdag 1 december 52 kaarsjes uitblazen. En die verjaardag lieten zijn collega's en vrienden niet zomaar passeren. Zo kreeg de radiopresentator tijdens 'Goeiemorgen Morgen!' het bezoek van een van zijn beste vrienden, Piet Baeke.

"Je kan nooit meer dan 20 échte vrienden hebben. Deze is er één van. Wat een heerlijke verrassing. Een ochtend vol Piet is een ochtend wel besteed. En hij is bij deze officieel luisteraar van Radio2-en-Vijftig. Merci voor alle schone wensen, appjes en taarten!", schrijft Peter op Instagram bij een foto waarop hij poseert met Piet en zijn verjaardagstaart.

Nog meer felicitaties

Daarnaast krijgt hij nog heel wat felicitaties van de Radio2-luisteraars. "Een dikke proficiat en een fijne verjaardag met warme vriendschap om je heen", "Peter, een heel mooie verjaardag gewenst met heel veel vrienden om je heen" en "Een heel gelukkige verjaardag!", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws