Piet Huysentruyt in de wolken door plots babynieuws: "Wacht hier al zo lang op" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Piet Huysentruyt in de wolken door plots babynieuws: "Wacht hier al zo lang op"

Piet Huysentruyt in de wolken door plots babynieuws: "Wacht hier al zo lang op"

Piet Huysentruyt leeft op een roze wolk. Na zijn succesvolle comeback met ‘SOS Piet XL’ op VTM ter ere van zijn 60ste verjaardag, krijgt de tv-kok ook van zijn zoon het nieuws te horen waar hij al zo lang op zat te wachten.

Heuglijk babynieuws! Piet Huysentruyts eerste kleinkindje is onderweg. Zijn zoon, Cyriel (32), wordt binnenkort voor de eerste keer vader. “Ja, ik word opa”, kondigt Piet al glunderend aan in Het Laatste Nieuws. “Iedereen weet dat ik op een kleinkind zat te wachten. Dit geeft me een formidabel gevoel.” Heel lang zal het bovendien niet meer duren voor zijn kleinkind het levenslicht ziet. “De baby wordt al snel verwacht, maar op vraag van Cyriel geef ik geen details. Ik respecteer zijn privacy”, besluit de opa in spe.

Maar makkelijk zal het niet worden, in combinatie met Cyriels job als manager en sommelier in zijn vaders sterrenzaak Likoké in Frankrijk. “Een kind zet je leven altijd op zijn kop”, denkt Piet erover. “En je weet nooit vooraf hoe het zal zijn. Wordt hij of zij een bleiter of niet? Maar hij moet er vooral van genieten, want het gaat zo snel voorbij. Mijn enige raad is: ‘Go with the flow.’”

Toegewijde opa

Of is Piet misschien van plan om voltijds oppasopa te worden? “Dat zal volledig van hen afhangen”, reageert de kok. “Ik heb hen gezegd: 'Jullie doen wat jullie willen, ik zal me niet moeien. Ik zorg alleen voor spaarcentjes'”, lacht de toekomstige en nu al fiere opa. “Vroeger was het een traditie om meteen een spaarrekening te openen en dat ga ik ook doen. Ik zal zeker een toegewijde opa zijn, een eerste kleinkind is heel bijzonder”, aldus Piet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws