Pijnlijk voor Maxime Vermeires nieuwe vriendin: Jacques Vermeire geeft ongezouten mening over schoondochter

230520maximevermeirephotonews
Nog niet zo heel lang geleden zag Maxime Vermeire zijn relatie van vijf jaar op de klippen lopen, maar nu heeft Jacques Vermeires zoon eindelijk het liefdesgeluk teruggevonden. Intussen is hij bijna een jaar samen met z’n nieuwe vlam Caity. Maar of Jacques blij is met zijn nieuwe schoondochter, is een ander paar mouwen.
Na de afbrekende kritiek op en dus het einde van de docusoap ‘De Vermeires’ heeft Maxime Vermeire z’n leven weer op een rijtje. Jacques Vermeires zoon laat de media voor wat het is en werkt tegenwoordig voor een traiteur in de buurt. Maar ook privé zit alles mee, want Maxime is opnieuw verliefd. Bijna een jaar geleden leerde hij z’n nieuwe vlam Caity kennen via Tinder. “Iedereen is blij dat ik opnieuw gelukkig ben in de liefde”, glunderde hij eerder deze weel in Het Laatste Nieuws.
Maar of zijn papa wel even blij is? “Ik ben nooit rap blij”, zegt Jacques eerlijk in Dag Allemaal. “Maar ook niet misnoegd, hé”, wil hij voor alle duidelijkheid kwijt. “Ik vond het jammer dat het met zijn vorige liefje gedaan was, want ik vond dat een tof meisje.”

Emotioneel verbonden

Niet dat hij Caity geen toffe schoondochter vindt, maar “ik ben daar emotioneel niet zo mee verbonden”, geeft Jacques toe. “Als Maxime maar gelukkig is. Hij woont nog bij mij, hij ziet er gelukkig uit. En hij heeft een job, dat is voor mij belangrijk.”