Pijnlijk wat Mathieu Terryn te horen krijgt van 'The Voice'-collega Natalia Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk wat Mathieu Terryn te horen krijgt van 'The Voice'-collega Natalia

Pijnlijk wat Mathieu Terryn te horen krijgt van 'The Voice'-collega Natalia

De recentste editie van ‘The Voice’ zit er al even op, maar de vriendschap tussen de coaches blijft bestaan. Natalia is intussen al zeven seizoenen van de partij, Mathieu Terryn en Jan Paternoster mochten eind vorig jaar voor de eerste keer in de rode stoelen gaan zitten. Nu komt de zangeres met een pijnlijke boodschap voor de twee nieuwe coaches.

Koen Wauters en Natalia kregen er in het vorige seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ twee gloednieuwe collega’s bij. Mathieu Terryn en Jan Paternoster vervoegden de anciens in de draaistoelen. Wanneer Natalia deze week te gast is bij ‘De Tafel van Vier’, zet gastheer Gert Verhulst haar voor dit moeilijke dilemma: "Een wilde nacht met Jan Paternoster of met Mathieu Terryn?”

"Een wilde nacht? Ik heb eigenlijk al met allebei wilde nachten gehad", lacht Natalia. Dan heeft ze het natuurlijk over de wilde feestjes bij ‘The Voice’. "Dat is een moeilijke keuze", aarzelt ze. "Ik zie hen allebei heel graag. Maar ze zijn alle twee niet echt mijn type", geeft de zangeres eerlijk toe.

Van seksuele aantrekkingskracht is er dus ook totaal geen sprake. "Nee, ik heb dat hen ook al gezegd, dat dat er niet is", gaat Natalia verder. Of zij daar wel om vroegen? "Die details ga ik jullie nu wel besparen", lacht de Kempische zangeres. "Maar I love them, hé. Echt enorm." Uiteindelijk gaat haar keuze toch naar Jan. Sorry, Mathieu.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws