Plant Janine Bischops (81) haar exit in 'Familie'? Actrice heeft duidelijk besluit genomen over toekomst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Plant Janine Bischops (81) haar exit in 'Familie'? Actrice heeft duidelijk besluit genomen over toekomst

Plant Janine Bischops (81) haar exit in 'Familie'? Actrice heeft duidelijk besluit genomen over toekomst

In 2017 maakte Janine Bischops haar intrede in ‘Familie’. Al bijna zes jaar schittert de actrice in de populaire VTM-soap. Maar denkt ze er niet stilaan aan om rustig uit te bollen, nu ze 81 is?

‘Familie’-collega’s Annie Geeraerts (96) en Ray Verhaeghe (97), de Bomma en Albert, zeggen wel eens dat hun job bij 'Familie' een soort van levenselixer is. En dat begrijpt Janine Bischops maar al te goed. “De Bomma en Albert hebben tegenwoordig minder draaidagen. Maar elke dag op de set is voor hen een feest”, vertelt de actrice in TV-Familie. Dat is ook voor Janine zelf het geval. “Mijn hart klopt net iets sneller wanneer ik in de studio's in Lint verwacht word.”

Momenteel liggen de opnames van ‘Familie’ even stil. Maar de actrice telt de dagen tot de zomerbreak achter de rug is. “Want dan kan ik weer in de huid van Brigitte kruipen. Het is misschien geen hoofdrol, maar wel een rol met vlees aan”, denkt ze erover. “Ik loop daar vaak zingend door de gangen.” Maar droomt Janine er niet stiekem van om stilaan van het leven te gaan genieten?

"Dat betekent mijn dood"

“Ik heb in mijn leven al veel genoten, hoor”, bedenkt ze zich. En daar hoort acteren zeker bij. Geen haar op haar hoofd denkt eraan om gas terug te nemen. “Zolang de overheid mij niet verbiedt om te acteren, omdat ik te oud ben, blijf ik dat gewoon doen”, besluit de actrice. “Zolang ik mooie rollen aangeboden krijg, zou ik wel gek zijn om die niet met beide handen aan te nemen. Ik heb het al vaak gezegd tegen mijn twee dochters: 'De dag dat ik niet meer mag acteren, ga ik dood’”, aldus Janine.

Populair

Laatste nieuws