Pommelien Thijs in de wolken door dit fantastische nieuws: "Sprakeloos" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs in de wolken door dit fantastische nieuws: "Sprakeloos"

Pommelien Thijs in de wolken door dit fantastische nieuws: "Sprakeloos"

Gisteren vond de vijftiende editie van de MIA’s, de Music Industry Awards, plaats in Paleis 12 in Brussel. Daar gaf Pommelien Thijs met haar monsterhit ‘Ongewoon’ niet alleen een spetterend optreden, de 21-jarige zangeres maakte ook veel kans om in de prijzen te vallen.

Pommelien Thijs was in vijf categorieën genomineerd. Maar liefst drie daarvan wist ze te verzilveren. Met elk drie MIA’s met hun naam op mochten Pommelien en Stromae zich tot de grote winnaars van de avond kronen.

De 21-jarige zangeres sleepte de MIA voor ‘Doorbraak’ in de wacht en ging meteen al met ’Solo vrouw’ én ‘Hit van het jaar’ met ‘Ongewoon’ lopen, een paar van de belangrijkste prijzen van de avond. Ongelooflijke prestatie dus.

“Ik kwam echt zonder verwachtingen naar hier. Al vijf keer genomineerd zijn op zich: dát was voor mij al heel heel speciaal”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Als ik dan echt mocht kiezen, had ik graag de MIA voor ‘Doorbraak’ gewonnen en nu is dat ook effectief zo…” En dan kwamen er nog twee bij. “Drie MIA’s: da’s teveel gewoon. Ongelofelijk. Ik ben sprakeloos. Geef me nu maar een gembertheetje om te bekomen”, lacht de ‘Ongewoon’-zangeres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws