Pommelien Thijs krijgt plots bakken kritiek over zich heen en bijt meteen fel van zich af Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs krijgt plots bakken kritiek over zich heen en bijt meteen fel van zich af

Pommelien Thijs krijgt plots bakken kritiek over zich heen en bijt meteen fel van zich af

Pommelien Thijs is één van de rijzende sterren van dit moment. Als actrice is ze momenteel te bewonderen in ‘Knokke Off’ op VRT MAX en als zangeres is ze niet van de radio weg te slaan. Maar zo’n bekendheid gaat spijtig genoeg ook gepaard met heel wat bagger.

Jonge Vlaamse artiesten kregen de laatste tijd namelijk heel wat kritiek over zich heen door het hoge bedrag dat ze voor hun optredens vragen. Zo kost het bijvoorbeeld zo’n 12.500 euro om Pommelien Thijs op je affiche te zetten. “Pommelien en co. zijn duur, en daar is de oudere garde de dupe van”, kopte Het Laatste Nieuws onlangs. Al het budget zou namelijk naar het jonge geweld gaan, ten koste van de oudere garde. Ook Margriet Hermans uitte haar kritiek.

“Maar ik voel me niet aangesproken”, reageert Pommelien verontwaardigd in Dag Allemaal. “Waarom zou ik me schuldig moeten voelen? Ik vind niet dat ik mijn gage moet verdedigen”, zegt de 22-jarige zangeres klaar en duidelijk. “Ik kom niet alleen, hé. Ik doe geen live on tape-optredens, ik kom met een liveband van een man of acht en die hebben ook een heleboel materiaal mee.”

Plaats voor iedereen

Bovendien beslissen de organisatoren volgens haar zelf wie ze op hun podium willen en hoeveel ze daarvoor willen betalen. “Het is niet aan mij om het boekingsseizoen te bepalen”, denkt Pommelien erover. “Ik denk trouwens niet dat de oudere garde bang moet zijn. Iedereen moet in zijn eigen genre de muziek maken die hij of zij graag hoort, en zal daar dan wel een publiek voor vinden. Wat mij betreft, is er plaats genoeg voor iedereen”, aldus de zangeres en actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws