Pommelien Thijs moet iets kwijt over haar naaktscènes: “Mensen zien dat verkeerd” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs moet iets kwijt over haar naaktscènes: “Mensen zien dat verkeerd”

Pommelien Thijs moet iets kwijt over haar naaktscènes: “Mensen zien dat verkeerd”

Pommelien Thijs speelt de hoofdrol in 'Knokke Off’. Daarin speelt ze ook enkele pikante scènes. Iets waar ze naar eigen zeggen geen problemen mee heeft.

“Ik heb daar niet te veel bij stilgestaan, omdat we begeleid werden door een intimiteitscoach”, zegt Pommelien in Dag Allemaal. “Het belangrijkste is dat je je goed voelt bij je tegenspeler en dat was zeker het geval. Zo'n naaktscène is trouwens technischer dan je denkt.”

‘Knokke Off’ is een reeks over decadente twintigers en hun ouders. Pommelien vertolkt er de rol van Louise, een dochter van rijke ouders. Dat ligt heel ver van de rol van Caro, die ze in LikeMe speelde. “En toch heb ik niet getwijfeld. Nu ik ouder ben, voelt het logisch”, zegt ze. “Ik zie me geen personages meer spelen die jonger zijn dan ikzelf.”

Drank en drugs

Voor het overige heeft ze weinig affiniteit met haar personage. “Drank en drugs, niets voor mij”, zegt ze. “Maar het geeft voer voor interessante verhaallijnen: het ene moment haat je een personage grondig, maar dat kan in een oogwenk omslaan naar sympathie.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws