Pommelien Thijs pakt uit met verrassing van formaat: "Mijn dag was kut, maar hierdoor niet meer"

231107pommelienthijsinstagram
Hoewel ze het de laatste tijd erg druk had met ‘The Voice Kids’, had Pommelien Thijs ook nog tijd om aan haar fans te denken. Live op radiozender MNM kwam de populaire Vlaamse popster met groot nieuws op de proppen.
Het is nog geen vijf maanden geleden dat Pommelien Thijs haar debuutalbum ‘Per Ongeluk’ op de wereld losliet, of de 22-jarige zangeres trakteert haar fans alweer op leuk nieuws. “Het is retedruk geweest, maar ik kan mezelf nog steeds goed bezighouden. Met muziek vooral, nieuwe muziek ook…”, hintte ze live bij MNM. En daar krijgen we héél binnenkort al het resultaat van te horen.
Aan een nieuw album is ze nog niet aan het werken, maar Pommeliens nieuwste single komt er sneller aan dan je denkt. Op woensdag 22 november is ie al van ons. “Yes!”, “Kan niet wachten” en “Mij niet bellen op 22 november”, klinkt het meteen enthousiast in de reacties. “Mijn dag was kut, maar nu niet meer”, schrijft een dankbare fan nog.
Dat belooft, als de nieuwe song weer een even groot succes wordt als haar vorige hits! Zo stonden afgelopen zomer zowel Pommeliens debuutplaat ‘Per ongeluk’ als haar monsterhit ‘Erop of eronder’ op nummer 1 in de Ultratop, een unieke mijlpaal voor een Vlaamse artiest. Dat laatste nummer leverde de populaire zangeres enkele maanden geleden bovendien ook de trofee voor ‘Zomerhit 2023’ op.