"Precies de papa": Matteo Simoni verovert harten met hilarische foto met dochter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Precies de papa": Matteo Simoni verovert harten met hilarische foto met dochter

"Precies de papa": Matteo Simoni verovert harten met hilarische foto met dochter

Matteo Simoni vertoeft momenteel in Costa Rica voor de opnames van het tweede seizoen van het populaire VTM-programma ‘Sergio Over De Grens’. Daarin trekt sterrenchef Sergio Herman met enkele BV’s naar het buitenland voor culinaire ontdekkingen. Maar ook Matteo’s vriendin en hun dochtertje vergezelden hen op deze prachtige reis.

Matteo Simoni heeft het nieuwe jaar duidelijk goed ingezet. Na een topjaar als 2022 - mede dankzij het succes van ‘Zillion’ - muisde hij er even met zijn gezinnetje tussenuit. Hij vertoeft intussen al meer dan twee weken in het zonovergoten Costa Rica.

Tussen de opnames voor ‘Sergio Over De Grens’ door had Matteo gelukkig genoeg tijd om onvergetelijke momenten met zijn vriendin Loredana Falone en hun driejarige dochtertje Giulia door te brengen. Daar deelt hij nu enkele kiekjes van op Instagram: een prachtige zonsondergang met zijn oogappel op het strand en een hilarisch kiekje van vader en dochter met de gekste brillen op.

Giulia weet al even goed hoe ze harten moet veroveren als haar papa. “Hilarisch”, “Precies de papa”, of zelfs “Al even mooi als de papa”, “Partners in crime”, “Zalige brillen”, “Té goed”, “Geweldige foto’s”, “Twinning is winning” en “Geniet van deze momenten”, willen Matteo’s volgers kwijt. Ruth Beeckmans en Dina Tersago zijn in ieder geval verkocht, maar ook Rik Verheye en Mathias Coppens laten hartjes achter in de opmerkingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws