Presentatrice An Lemmens razend na wat ze hoort over Fien Germijns Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentatrice An Lemmens razend na wat ze hoort over Fien Germijns

Presentatrice An Lemmens razend na wat ze hoort over Fien Germijns

Presentatrice An Lemmens heeft het helemaal gehad met de commentaar die mensen geven op iemands uiterlijk. Dat vertelt ze in Flair.

In een openhartig interview in het weekblad Flair heeft An Lemmens het onder meer over haar complexen. "Mijn lichaam is nu ik voorbij de veertig ben en twee kinderen kreeg volledig anders dan op mijn twintigste. Maar op m’n twintigste apprecieerde ik mijn lichaam totaal niet", vertelt An.

"Terwijl ik nu al drieënveertig jaar rondloop op die benen, mijn hart blijft al die tijd al pompen en dat lijf bracht twee gezonde kindjes ter wereld. Door mijn studies leerde ik echt dat het waanzinnig is wat je lichaam allemaal moet doen om je elke dag fit en gezond te houden. Ik vind de manier waarop wij naar lichamen kijken dan ook echt zonde", zegt An. "Zo kan ik me heel kwaad maken als ik lees wat er allemaal werd geschreven over Fien Germijns."

Ideaalbeeld

"Ik hoorde in een showbizzpodcast mensen vertellen dat Fien zich toch onder druk liet zetten door het ideaalbeeld om te vermageren. Zelfs die goedbedoelde commentaar die zogezegd de kant trekt van de bodypositivity, want je hoeft in deze tijd toch niet meer af te vallen, is overbodig! Hoe iemand eruitziet is totaal niet relevant", klinkt het vastberaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws