Presentatrice Katja Retsin krijgt het moeilijk: "Hoofdstuk afgesloten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentatrice Katja Retsin krijgt het moeilijk: "Hoofdstuk afgesloten"

Presentatrice Katja Retsin krijgt het moeilijk: "Hoofdstuk afgesloten"

Katja Retsin en Jan Schepens zijn al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd. Ze bezegelden de liefde met drie prachtige kinderen: hun dochters Manou en Milla en hun zoon Matisse. Over hun oudste hebben ze nu bijzonder nieuws, dat geen enkel moederhart koud laat.

Katja Retsin gaat een spetterende zomer tegemoet. Zo blaast de presentatrice ‘Vlaanderen Muziekland’ binnenkort na negen jaar nieuw leven in op Pickx+, de tv-zender van Proximus. En of ze er zin in heeft! Katja keert speciaal vroeger terug van haar reis voor de opnames. “Geen enkel probleem”, zei ze in Het Nieuwsblad.

Maar haar zomer is met een iets kleiner hartje begonnen, want Manou, de oudste dochter van Katja en Jan, is afgestudeerd aan de middelbare school. Op naar de universiteit! “She did it! Een eerste groot hoofdstuk afgesloten en klaar voor het volgende”, schrijft de trotse mama op Instagram bij enkele beelden van Manous proclamatie. “Proficiat, liefje”, voegt ze er nog aan toe. “Heel erg trotse ma en pa!”

Knappe prestatie

Maar ook Katja’s volgers zijn enthousiast. “Proficiat, Manou”, “Gefeliciteerd, alle drie”, “Knappe prestatie”, “Topper”, “Mooie foto’s”, “Geniet van je welverdiende vakantie” en “Veel succes met alles wat je in de toekomst onderneemt”, schrijven ze in de comments.

Populair

Laatste nieuws