Presentatrice Siska Schoeters laat fel van zich horen na enorme heisa Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentatrice Siska Schoeters laat fel van zich horen na enorme heisa

Presentatrice Siska Schoeters laat fel van zich horen na enorme heisa

Het WK voetbal in Qatar is nog maar goed en wel van start gegaan, of de Rode Duivels wisten al voor enorme ophef te zorgen. Ons elftal mag gisteren dan wel gewonnen hebben tegen Canada, niet iedereen is even trots op de Belgen.

De zware schending van mensenrechten in Qatar heeft de laatste tijd al voor heel wat commotie gezorgd. Zo is onder andere homoseksualiteit verboden in het land en hebben vrouwen veel minder rechten dan mannen. Daarom zou Eden Hazard, aanvoerder van de Rode Duivels, gisteren normaal met een 'One Love'-armband op het veld verschijnen. Maar FIFA heeft de band, die voor inclusie staat, verboden.

Wie die armband wél draagt, riskeert een gele kaart. FIFA legt de spelers zo het zwijgen op. De Rode Duivels gehoorzamen dus mooi, waarover een heleboel BV’s zich al negatief uitlieten. Ook Siska Schoeters probeerde nog met een oplossing te komen. “Wat als Eden Hazard en Jan Vertonghen elkaar morgen bij de start van de wedstrijd gewoon één kusje geven? Op de mond. Wat dan?”, schreef ze hoopvol op Instagram.

“Dan winnen we. Sowieso”, besloot Siska. Jan Vertonghen zag het in ieder geval zitten. “Deal! Alleen Eden nog overtuigen”, reageerde hij onder haar post. Maar de voetballers hebben hun stoute schoenen in België achtergelaten. Er gebeurde gisteren niets. Geen kus, geen armband, niets anders. Winnen hebben de Rode Duivels dan wel gedaan, we zijn volgens vele kijkers nog geen ene stap verder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws